
مهمترین قابلیتهای دوربین چهارگانه هواوی P30 پرو
هواوی p30 پرو جدیدترین و قدرتمندترین پرچمدار این شرکت به حساب میآید که بهخصوص در زمینهی دوربین، حرفهای زیادی برای گفتن دارد. این گوشی از دوربین چهارگانه همهفنحریف بهره میبرد
هر چند وقتی برای اولین بار صحبت از گوشی تاشو و منعطف به میان آمد همان لحظه خیلی از کاربران به رویای خود فرو رفتند و تصور می کردند که چه جالب است که گوشی خود را تا کنند و توی کیف پولشان بگذارند و هر جا که دلشان می خواهد بروند! این احساس یاد آور زمانی است که دستمالی را تا می کنی و توی جیبت می گذاری! از طرفی همه مشتاق به این محصول بوده اند چرا که حدود ده سال است که ارتقایی که روی گوشی های هوشمند کنونی صورت می گیرد چندان چنگی به دل نمی زند! مثلا یک سال منتظر می شویم تا فلان برند گوشی جدیدش را ارائه کند اما بعد از این کار متوجه می شویم که تنها دوربین اش از ۱۰ مگاپیکسل به ۱۲ مگاپیکسل ارتقا یافته است!
از طرف دیگر ما همیشه همراه با گوشی های هوشمند هستیم و نیاز به تنوعی در نسل های آن داریم تا تجربه کاربری مان را ارتقا دهیم.
تا کنون ما فقط صحبت هایی از این گوشی ها شنیده ایم و برایمان در ذهنمان ملموس شده است. همچنین در کنگره جهانی موبایل نمونه ای آسیب پذیر از این گوشی ها دیده ایم اما هنوز به عنوان یک گوشی سالم و بهبود یافته چیزی از هواووی و سامسونگ گوشی تاشویی ندیده ایم.
البته این بدین معنی نیست که این گوشی ها به طور کامل، کنار گذاشته شده اند، بلکه برخی زیر ساخت های آن طراحی و ساخت یافته است اما می توان گفت مراحل تولید آن از گوشی های مرسوم کنونی که کاملا شناخته شده هستند هم، کند تر پیش رفته است.
Huawei Mate X گوشی تاشو محصول هواووی است که در کنگره جهانی موبایل با یک مدل آن را به دیگران شناساندند. درست در همانجا ما متوجه شدیم که این گوشی درست در جایی که خم می شود دچار شکستگی و یا ترک بردن است.
این که اولین چیز مساله ساز، در مورد گوشی تاشو، در مورد نمایشگر های آن هاست که باید بدون کم و کاست و بدون هیچ ضربه ای انقدر انعطاف پذیر باشند که به راحتی خم شوند و در محل لولا دچار شکستگی نشوند. این نشان از این دارد که باید تکنولوژی در این مرحله پیشرفت بیشتری داشته باشد.
نکته دوم نیز مربوط به مساله ای است که به سخت افزارهای داخلی ارتباط پیدا می کند. سخت افزارها باید به گونه ای باشند که بتوان آن ها را جابجا و منعطف کرد به طوری که بعد از فولد و تاشدن، سخت افزارهای داخلی به کنار لولا خزیده شوند و بتوانند درست جاگیری شوند.
از جمله المان هایی که در پیشرفت تکنولوژی در گوشی های جدید یافت شده این است که، تولید کنندگان سعی کرده اند تا به اینجا در سال ۲۰۱۹ تعداد قطعات متحرک سخت افزاری اسمارت فون ها را کاهش دهند و به به صفر برسانند. حالا در این شرایط متحرک کردن کامل اجزای این اسمارت فون های تاشو می تواند چالش جدیدی باشد.
البته این بدین معنی نیست که گوشی های تاشو دور از واقعیت است، خیر، بلکه با تلاش متخصصان قطعا قابل انجام است اما نکته اینجاست که برای تبدیل شدن این گوشی ها به یک گوشی قابل اعتماد راه طولانی در پیش داریم.